Schoolfotokruger

 

 
 

Ik ben mijn inlogflyer kwijt

De school heeft een usb ontvangen waar alle foto's en inlogflyers opstaan en kan je verder helpen. Mocht dit niet lukken, neem dan contact met ons op via info@fotokruger.nl

Ik mis de inlogcode van de familiefoto

Het kan zijn dat de school deze nog niet heeft uitgedeeld. Wij vragen aan de school om deze tegelijkertijd uit te delen, maar soms kan het wegens tijdsgebrek niet zijn gelukt.
 

Betaling

Het totaalbedrag kan je betalen per iDeal. Mocht dit niet lukken dan kan je het geld zelf overmaken naar IBAN NL66RABO0356064042 t.a.v. Fotostudio Kruger onder vermelding van de gebruikersnaam.  Je dient ons in dit geval een email te sturen wanneer het geld van de rekening afgeschreven is en hierbij de gebruikersnaam te vermelden. Wanneer je de bestelling annuleert, komt hij gewoon in ons systeem te staan. Na betaling zetten wij de status op ‘betaald’ en wordt de bestelling in behandeling genomen. 
> Je plaats de bestelling en kiest  voor Ideal. Je kiest een willekeurige bank, vervolgens kan je de Idealbetaling gewoon annuleren.
 

Ik heb geen orderbevestiging ontvangen per email

Na het plaatsen van een artikel in de winkelwagen wordt gevraagd degegevens in te voeren en de bestelling te bevestigen. Daarna ontvang je binnen 24 uur een bevestigingsemail met daarin uw order. Indien je geen e-mail met orderbevestiging hebt ontvangen, kijk dan in de spamfolder. Mocht er na een paar uur nog geen bevestiging binnen zijn, dan verzoeken we je contact met ons op te nemen via info@fotokruger.nl
 

Wat is de levertijd

De levertijd van een bestelling met enkel foto's is ongeveer 1,5 week na ontvangst van de betaling. Heb je na 2 weken nog geen foto's ontvangen, neem dan contact met ons op. De levertijd van een bestelling met andere producten is ongeveer 3 weken na ontvangst van de betaling. In vakantieperiodes kan er een vertraging optreden.
 

Zijn er nog andere foto's van mijn kind

Wij selecteren altijd de leukste foto van het kind. De andere bestanden worden niet bewaard.
 

Wanneer ontvang ik het bestelde digitale bestand

Uiterlijk 6 uur na het plaatsen van de bestelling ontvang je een download link met het digitale bestand. Mocht je deze niet ontvangen hebben, kijk dan in de mailfolder met ongewenste email / spam. Omdat het een groot bestand betreft, plaatsen sommige mailboxen de email automatisch in de spam-map. Zit hij hier niet in, check dan of het doorgegeven emailadres klopt en neem contact met ons op via info@fotokruger.nl
 

Hoe lang kan ik bestellen

Je kan tot 6 maanden na ontvangst van de inlogflyer bestellen. Neem svp contact met ons op als je niet meer kunt inloggen.
 

Ik heb meerdere inlogflyers ontvangen, kan ik deze combineren

Jazeker, klik op 'nog een inlogkaartje' en je kan de bestelling in 1 keer plaatsen.
 

Ik kan niet inloggen

Controleer of je het cijfer 0 wellicht als de letter o hebt gelezen. Lukt het nog niet? Stuur dan een email naar info@fotokruger.nl en vermeld hierin uw gebruikersnaam en inlogcode. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
 

Ik wil mijn bestelling annuleren

Alleen betaalde bestellingen worden in behandeling genomen. Heb je een verkeerde bestelling geplaatst dan kan je gewoon een nieuwe bestelling plaatsen en afrekenen, dan wordt alleen die bestelling verwerkt. Wanneer de bestelling betaald is, kan de bestelling helaas niet meer geannuleerd worden. Fotoproducten zijn speciaal voor u op maat gemaakt. Hierdoor geldt er geen herroepingsrecht zoals omschreven in de Wet Koop op Afstand. Zodra uw betaling bij ons binnen is, beginnen we direct met produceren. In het automatische productieproces wordt alles namelijk zonder tussenkomst van ons naar de printer verstuurd.
 

Worden de foto's glanzend of mat afgedrukt

De foto's worden afgedrukt op glans papier.
 

De kleuren op de website komen niet overeen

Een oorzaak kan zijn dat de beeldscherminstellingen afwijken (donker, licht, rood, blauw, groen). Fotostudio Kruger is niet aansprakelijk voor kleine afwijkingen tussen de getoonde voorbeelden en het eindresultaat.
 

De uitsnede verschilt van de getoonde foto op de website

Bij canvas wordt de rand bedrukt, daardoor verlies je wat ruimte aan de zijkanten van de foto. Bij een foto op hout kan de uitsnede wat verschillen doordat we er rekening mee houden dat er geen rand van de planken door een oog loopt. Verder staan er fotomaten op die in verhouding verschillen van elkaar (bijvoorbeeld 3:4 bij 15x20 en 2:3 bij 20x30. Daardoor wordt de foto ook iets bijgesneden. Schoolfoto Kruger is niet aansprakelijk voor kleine afwijkingen tussen de getoonde voorbeelden en het eindresultaat.
 

Klachten

Het hebben en houden van tevreden klanten is onze prioriteit. Hierbij vragen wij wel begrip voor het feit dat mooie foto's een wisselwerking blijven tussen de geportretteerde en de fotograaf, het is mensenwerk. Een kind wat net iets te ver weg of te dichtbij gaat zitten waardoor de flits niet ideaal op het gezicht valt komt wel eens voor. Omdat het een spontaan moment blijft, waarderen wij de interactie op dat moment meer dan dat de techniek de prioriteit heeft. Schoolfotografie is geen geperfectioneerde studiofoto waarbij wij een half uur per kind uittrekken. Een hele school moet meestal binnen één dag gefotografeerd worden!  Wij fotograferen ongeveer 30 kinderen in een half uur, inclusief groepsfoto. We hopen dat daar rekening mee wordt gehouden in de bevinding over de foto’s. 
 

AVG-Proof

Op 25 mei 2018 is de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking gegaan. Dit is een grote aanpassing in de wetgeving rondom gegevensbescherming binnen de EU. Er gelden vanaf die datum strengere regels voor de manier waarop gegevens worden gebruikt door organisaties.
Schoolfoto Kruger is volledig AVG-proof ingesteld! Tezamen met de bevestiging van de afspraak ontvangt u de Verwerkingsovereenkomst Schoolfotograffie.
Voor meer informatie en ons Privacy-reglement klik hier